Späť na Aktuálne pre vás

Podujatia, ktoré vás bavia

17.10.2023
Podujatia
Podujatia - tanečná škola House of dance

V tanečnej škole House of Dance pre vás pravidelne organizujeme rôzne podujatia, vďaka ktorým sa zabávame, užívame si tanec a priateľstvá naplno.

V tanečnej škole House of Dance vás na pravidelných lekciách učíme tanečné kroky. Sme ale presvedčení, že tanec prináša ďaleko viac. Preto pravidelne organizujeme rôzne podujatia, ktoré nás zabavia, rozvinú naše tanečné schopnosti alebo nás potešia krásou tanečného umenia.

Naša snaha je vytvárať miesto, kde sa cítime ako „doma“. Vďaka tomu spoločne rastieme, zdokonaľujeme sa a tešíme sa z úspechov. Workshopy, párty, súťaže a predstavenia, ktoré organizujeme nám prinášajú príležitosti zážiť a užiť si všetky aspekty tancovania naplno.

Zážitky a priateľstvá

Tanec prináša do našich životov priateľstvá a zážitky, o ktorých budeme hovoriť celý život. Prejdite si náš kalendár podujatí a príjmite naše pozvanie zažiť tanec vo svojej plnej kráse.

Pravidelne pre vás organizujeme

WORKSHOPY s výbornými lektormi, vďaka ktorým neustále napredujeme a rozvíjame svoje tanečné schopnosti.

CIEĽ: tanečné napredovanie


ZÁŽITKOVÉ TANČIARNE, vďaka ktorým si vyskúšame, čo ste sa naučili v praxi a zabavíme s priateľmi.

CIEĽ: zatancovať si a praktizovať naučené


Vianočná párty House of Dance

TANEČNÉ PÁRTY na ktorých sa zabavíme s priateľmi a vytancujeme do sýta.

CIEĽ: vytancovať sa a zabaviť s priateľmi


NÁŠ PLES je výnimočný nitriansky ples na ktorom sa určite zabavíme. Keďže ples spoluorganizujeme s cateringovou firmou, gurmáni si určite prídu na svoje.

CIEĽ: užiť si jeden vydarený nitriansky ples

Náš ples 2024 - ples v nitre

ZA HRANICOU POHYBU je multižánrová tanečná súťaž, ktorá sa koná v máji v Nitre.

CIEĽ: súťaž je organizovaná pre tanečníkov rôznych tanečných štýlov a počas troch dní sa vždy máte na čo pozerať


VEČER TANEČNÝCH HVIEZD je galavečer tanečnej súťaže ZHP, na ktorom uvidíme najlepšie Slovenské páry v štandardných a latinských tancoch.

CIEĽ: Zažiť krásu tanečného umenia.


VYSTÚPENIA PRE RODIČOV. Počas roka organizujeme Vianočné večierky, Záverečnú tanečnú show, Grand gala a predstavenie The best of HOD, ktoré je venované deťom, ktoré sa chcú rozhodnúť pre tanečný štýl.

Cieľ: Potešiť sa rozvojom talentu vašich detí


Vstúpte s nami do sveta tanca

Zažite tanec s nami, v tanečnej škole House of Dance. Na pravidelných lekciách, po jednom kurze naša cesta nekončí. Práve naopak. Pozývame vás vstúpiť s nami do skutočného sveta tanca, ktorý prináša zábavu, plnohodnotné trávenie voľného času, radosť z napredovania, priateľstvá a zážitky.

Nové projekty

Každú sezónu prichádzame s novinkami a táto nebude výnimkou. Už dnes pre vás pripravujeme ďalšie podujatia, vďaka ktorým si užijeme tanec a priateľstvá ešte viac. Sledujte preto pravidelne našu stránku, aby ste zostali v centre diania. Náš svet ani zďaleka nekončí na lekciách.

Otázky

V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať na +421948202345 alebo info@houseofdance.sk, radi vám pomôžeme.

Tešíme sa na vás!