Späť na Aktuálne pre vás

Zážitkový denný letný tábor v Nitre

10.01.2024
Denné letné tábory Talentárium Tanečný tábor
Denný letný tábor v tanečnej škole House of Dance Nitra

Tím tanečnej školy House of Dance organizuje už viac ako 18 rokov (predtým Akadémia tanca) zážitkové denné letné tábory v Nitre, v ktorých si deti poriadne užijú leto, zabavia sa a rozvinú svoj nielen tanečný talent.

Z ponuky denných letných táborov v tanečnej škole House of Dance si môžete vybrať. Týždeň plný tanca a rôznych tanečných štýlov s výnimočnými lektormi v TANEČNOM TÁBORE alebo týždeň plný zaujímavých aktivít, vďaka ktorým môžu deti objaviť svoj talent v TALENTÁRIU. Tábory navštevujú deti od 5 do 15 rokov.

Tanečný tábor v House of Dance

Tanečný tábor – denný letný tábor

Na tanečnom tábore sa deti dosýta vytancujú. Deň začíname hravou rozcvičkou na rozvoj koordinácie a kondičky v prírode.

Doobedia venujeme tanečným lekciám. Náš tábor je špeciálny v tom, že si deti zatancujú rôzne tanečné štýly s výbornými a skúsenými lektormi, ktorí sú na daný štýl špecialisti. Vďaka tomu je pre deti tanec zážitkom.

Poobedia prinášajú zábavu s kamarátmi a animačné hry, ktoré sú zamerané na rozvoj kreativity, tvorivosti a tímovej spolupráce.

Denný letný tábor v tanečnej škole House of Dance Nitra

Rôzne tanečné štýly

Počas týždňa sa deti naučia choreografie zo 4-5 tanečných štýlov. Popri tancovaní si vyskúšajú rôzne štýly a zažijú ich na vlastnej koži. Vďaka tomu sa vedia rozhodnúť, či ich tanec baví a ku ktorému tanečnému štýlu inklinujú najviac. 

Denný tábor Nitra

Pre začiatočníkov aj skúsených tanečníkov

Skúsený tanečníci a športovci z iných športov majú na tábore dvere otvorené. Tí obohatia svoje zručnosti počas leta aj o iné tanečné štýly, čo pomôže rozvoju ich koordinácie pre štýl alebo šport, ktorému sa venujú.

denné zážitkové tábory v tanečnej škole House of dance

Talentová show so vzácnymi hosťami

Aktivity tanečného tábora sú nastavené tak, aby mali deti počas leta priestor pre rozvoj talentu a nielen tanečného. Vždy v piatok organizujeme na tábore Talentovú show, na ktorej ukážu svojim kamarátom v čom sú okrem tanca výnimočné.

denné zážitkové tábory v tanečnej škole House of dance

Záverečné vystúpenie pre rodičov

Denný tanečný, letný tábor ukončí záverečné vystúpenie pre vás, milí rodičia. Na predstavení uvidíte, ako sa deťom počas tábora darilo a dozviete sa o pikoškách a zážitkoch z tábora, priamo od detí.

denné zážitkové tábory v tanečnej škole House of dance

Náš cieľ ?

Cieľom našich tanečných táborov je, aby sa deti počas leta zabavili, vytancovali, mali možnosť tanec vyskúšať s inšpiratívnymi lektormi, objaviť štýl, ktorý ich baví alebo obohatiť svoje skúsenosti o rôzne iné tanečné štýly.

Vďaka tanečným táborom sme našli veľa tanečníkov a tanečníčky, ktoré dnes úspešne reprezentujú našu tanečnú školu na súťažiach doma aj v zahraničí.

Talentárium – denný letný tábor

Talentárium je denný letný tábor, kde môžu vaše deti odhaliť svoj skrytý talent. Počas týždňa si vyskúšajú množstvo rôznorodých aktivít, ktoré ich zabavia a zároveň im ukážu možnosti, ako plnohodnotne tráviť svoj voľný čas.

denné zážitkové tábory v tanečnej škole House of dance

Talentárium je talentové laboratórium. Počas týždňa deťom prinesieme 10 rôznych aktivít z oblasti športu, umenia, tvorenia, profesií tak, aby si ich vyskúšali a  na konci vedeli povedať, ktorá aktivita ich baví najviac. Po skončení denného tábora sa jej môžu ďalej venovať. 

denné zážitkové tábory v tanečnej škole House of dance

Náš cieľ?

Talentárium dostane mladú generáciu počas leta od počítačov a mobilov k športu, umeniu, či prírode. Veríme, že často chýba k objaveniu záľuby a vybudovaniu si vášne k nej iba jeden malý krok a to vyskúšanie.

Zopár dôvodov pre náš denný letný tábor

  • skúsení lektori, špecialisti na daný štýl 
  • obľúbení animátori
  • rozvoj talentu počas leta
  • vždy veľa zábavy a dobrej nálady
  • deti vyskúšajú rôzne tanečne štýly – tanečný tábor
  • deti vyskúšajú rôzne aktivity – talentárium
  • zážitky a priateľstvá
  • viac ako 18 rokov skúseností

Prihlášky a viac info

Tešíme sa na vás v lete v House of dance. V prípade otázok nás v pokoji kontaktujte na info@houseofdance.sk alebo +421948202345, radi vám pomôžeme.