Späť na Aktuálne pre vás

Tanečná škola plná zážitkov – Dospelí

30.12.2023
Tanečná škola
Tanečná škola plná zážitkov - House of dance Nitra

Tanečná škola plná zážitkov, House of Dance Nitra. Ďakujeme, že sme v roku 2023 mohli spolu s vami zažiť všetko podstatné, čo nám tanec prináša – priateľstvá, emócie, radosť z pohybu, zážitky o ktorých sa rozprávame.

Bol to rok plný tanečných zážitkov. Vážime si, že môžeme našu vášeň pre tanec a pohyb zažívať a zdielať s vami. Denne v tanečnej škola pracujeme na tom, aby sme vám okrem pravidelných lekcií s výnimočnými lektormi prinášali tanečné zážitky vo forme podujatí.

Dnes je ponuka podujatí tanečnej školy House of Dance naozaj široká. Prídete si na svoje, ak sa chcete zabaviť, zatancovať si, napredovať alebo si pozrieť krásu tanca ako športu alebo umenia. Ktoré podujatie sa páčilo najviac vám?

NÁŠ PLES 2023

V januári sa konal nultý ročník NÁŠHO PLESU, ktorý organizujeme pre vás spolu s Cateringovou spoločnosťou v Nitre. Bola to „dlouhá noc“ plná zábavy, tanca, dobrej hudby vďaka kapele WALK ON a výborných chutí.

Ak sa vám podujatie páčilo, prijmite naše pozvanie na NÁŠ PLES 2024, 13.1.2024 do KC Zobor, máme ešte zopár voľných miest.

WORKSHOPY S TANČIARŇAMI #zijemetancom

Už viac ako rok pre vás pravidelne organizujeme sobotné Workshopy s tančiarňami z edície #žijemetancom. Výborná kombinácia workshopov a tančiarni zabezpečuje vaše pravidelné napredovanie spojené so zábavou.

Súčasťou sú aj workshopy pre úplnych začiatočníkov v danom štýle, Záleží nám na tom, aby ste si mohli rôzne tanečné štýly, ktoré sa u nás vyučujú vyskúšať. Ktorá sobota sa vám páčila najviac?

PRAVIDELNÉ TANČIARNE

Veľmi nás teší, že radi tancujete aj mimo pravidelných lekcií. V spolupráci s Music a Cafe v Nitre pre vás pravidelne organizujeme Nedeľné tančiarne so živou hudbou, ktoré sa konajú vždy poslednú nedeľu v mesiaci od 17:00 a Štvrtkové latino tančiarne v Nitre, ktoré nájdete v Music a Cafe každý štvrtok od 20:00. Ak aj vám nestačia pravidelné lekcie, prídite si z duše zatancovať a vyvetrať si hlavu.

VEČER TANEČNÝCH HVIEZD

Večer tanečných hviezd je galaprogram v rámci podujatia Za hranicou pohybu, ktorý je vyvrcholením súťaže Slovenského pohára, ktorý v Nitre organizujeme. Slovenský pohár je druhá najvyššia súťaž po MSR v tanečnom športe. Počas galavečera vám zatancujú najlepšie slovenské tanečné páry a vy si môžete užiť atmosféru tanečnej súťaže.

Galaprogram Večer tanečných hviezd je vždy okorenený vystúpeniami úspešných tanečníkov iných štýlov. Ak máte radi tanec určite si najbližší ročník 4.5.2024 v Mestkej športovej hale o 18:00 nenechajte újsť.

TABATA PÁRTY s Luckou Švaral a Matejom Olejárom

Tento rok ste pre vás zorganizovali aj špeciálne lekcie Tabaty s energickými lektormi Luciou Švaral a Matejom Olejárom a podľa vašej účasti súdime, že sa vám páčili.

Vždy sme si dobre zamakali, poriadne sa zabavili a urobili tak veľa pre svoje zdravie. Veľmi nás teší, že sa spolu stretávame aj na v poradí tretej NOVOROČNEJ FORMOVAČKE s Luciou, ktorá štartuje v utorok 9.1.2024.

GRAND GALA – galavečer tanca a hudby

Tanec ako umenie môžete zažiť na GRAND GALA v Divadle Andreja Bagara v Nitre. Je to galavečer plný krásneho tanca a hudby, ktorý organizujeme v spolupráci so ZUŠ Jozefa Rosinského v Nitre. Tento rok v júni sme si naplno vychutnali umenie mladých talentovaných žiakov tanečného a hudobného odboru. Bolo to veľkolepé!

Vianočná párty House of Dance

December patrí Vianočným akciám a tento rok sme sa rozhodli namiesto malých párty po skupinkách urobiť pre našich kurzistov, lektorov a rodičov jednu veľkú.

Nultý ročník Vianočnej párty House of Dance dopadol výborne a nás teší, že sa nám po prvý krát podarilo zlúčiť rôznorodé skupinky a mali sme možnosť zabaviť sa spolu, bez ohľadu na štýl, ktorému sa venujeme.

Latino párty House of Dance

V roku 2023 sme pre vás zorganizovali aj prvú Latino párty v spolupráci s reštauráciou Milá Deva v Nitre. Okrem latino tancov Salsy, Bachaty a Kizomby sme si „trsli“ Ruedu a poriadne sa zabavili s ľuďmi, ktorým koluje LATINO v krvi. Hosťami večera boli skvelí tanečníci Radek Kubák a Olívia Zelenáková.

Ďakujeme, že ste v roku 2023 tancovali s nami v House of Dance. Už dnes pripravujeme pre vás na rok 2024 ďalšie podujatia, ktoré umocnia váš zážitok z tanca a pohybu.

Ďakujeme vedeniu tanečnej školy, lektorom, priateľom a dobrovoľníkom, ktorí sa podieľajú na organizácií podujatí, bez ich obetavej práci by to často nešlo.

Prajeme vám všetko len to najlepšie v roku 2024, nech sa splnia vaše sny, plány a túžby. A pri minimálne jednom z nich sme tu pre vás!


Text: Tomáš Surovec, Foto: Steve Matuška, Magdaléna Záňová, Juraj Straka https://houseofdance.sk