Späť na Aktuálne pre vás

Svetový Nicholas Palmquist v Nitre

11.06.2023
Nicholas Palmquist v Nitre v House of Dance

Svetový Nicholas Palmquist vyvinul svoju jedinečnú metódu na fakulte tanečnej školy Steps on Broadway v New Yorku a zameriava sa na muzikálnosť a sebavyjadrenie. Na Special class môžete prísť aj do Nitry, vďaka tanečnej škole House of Dance.

Učíme sa od tých najlepších. Po poslednom workshope s výnimočnou tanečníčkou a choreografkou Tanner Bond z Juhoafrickej republiky prijal naše pozvanie do Nitry aj svetový tanečník, lektor a choreograf Nicholasa Palmquista, momentálne z Nemecka.

Kto je Nicholas Palmquist?

Učiteľ, tanečník a choreograf na voľnej nohe, ktorý momentálne pôsobí v Nemecku. Nicholas komerčne tancoval v Amerike pre Vogue, Netflix, SNL, The Tonight Show, celovečerné filmy a Tony Awards. Okrem toho vystupoval s American Dance Machine v Joyce Theatre a s Rockettes v Radio City Music Hall v New Yorku.

Nicholas tancoval Go-Go pre Hermes na NYFW, spolupracoval s Kenzo x H&M s Jeanom Paulom Gaultierom a kreatívne režíroval pre Nordstrom a Vogue Mexico. Nedávno vytvoril choreografiu baletu so Semperoper Ballett v Drážďanoch . V budúcnosti ho čaká spolupráca so Staatsballett Berlin a Ballett Schwerin v Nemecku.

Nicholas učil v Moskve a Petrohrade a tiež na festivale slávnej baleríny Diany Višnevovej. Tvoril aj na Monterrey International Ballet Gala v Mexiku, Congresso de Jazz v Brazílii a viedol jeho majstrovské kurzy v Paraguaji, Japonsku, Šanghaji a USA.

Nicholas vyvinul svoju jedinečnú metódu na fakulte tanečnej školy Steps on Broadway v New Yorku a zameriava sa na muzikálnosť a sebavyjadrenie. Učil na univerzitách po celom svete a je nadšený z umenia učiť, povzbudzovať a spájať sa prostredníctvom tanca.

Special class

S Nicholasom Palmquistom vám prinášame SPECIAL class pre verejnosť v nedeľu 18.6.2023 o 17:00. Class tvoria 2x45min. lekcie, cena je 25 Eur. Prihlášky najneskôr do 16.6.2023 e-mailom na info@houseofdance.sk.

Viac info

V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať na +421948202345 alebo info@houseofdance.sk.

Tešíme sa na vás!

FOTO v článku zdroj:

  • https://www.adrenalinedance.com/nicholas-palmquist.html
  • https://nofixedpoints.com/nick-palmquist-eng
  • https://www.417mag.com/issues/july-2014/nicholas-palmquist/