Späť na Aktuálne pre vás

Tanečné krúžky pre deti a mládež od 6r. v House of dance

05.07.2023
Deti a teens

Tanečné krúžky rôznych tanečných štýlov pod jednou strechou so skúsenými lektormi vaše deti zabavia, zabezpečia rozvoj ich talentu a ušetria váš čas pri organizovaní krúžkov.

Tanečné krúžky pre deti a mládež v House of Dance. Výber vhodného tanečného štýlu je pre rozvoj tanečného talentu detí dôležitý. Preto si u nás vyberiete až z piatich tanečných štýlov. Efektívny rozvoj talentu detí v tanci je veľmi úzko spojený s kvalitou a skúsenosťami lektorov. V našej škole vedú tanečné štýly úspešní tanečníci, kvalifikovaní tréneri, ktorí vychovali niekoľko generácií tanečníkov až po súťažnú úroveň.

„Vďaka skúseným a kvalifikovaným lektorom sa vaše deti zabavia naplno tancom a zdravým spôsobom rozvinú svoj talent.“

Tomas Surovec, CEO House of Dance

Tomáš Surovec

5 štýlov pod jednou strechou

Každé dieťa inklinuje k inému tanečnému štýlu. Niektorému sa páči viac skákanie, inému ladné pohyby. Sú deti, ktoré milujú tancovať v mikine a teplákoch, iné sa cítia samé sebou v baletnej sukni.

V House of Dance venujeme dostatočnú pozornosť výberu vhodného tanečného štýlu. Každý z tanečných štýlov je charakteristický a keď si vaše dieťaťa vyberie ten „pravý orechový“ je vysoká pravdepodobnosť, že pri ňom zostane dlhodobo.

Poradíme vám s výberom

Vieme si predstaviť, že vyberať vhodný tanečný štýl môže byť pre vás obtiažne. Deti zväčša poznajú tie najpopulárnejšie alebo tie, na ktoré chodia ich kamaráti a vy ste možno nikdy netancovali a teda táto oblasť je pre vás jedna veľká neznáma. V takomto prípade sa na nás v pokoji obráťte.

Na recepcii tanečnej školy vyberieme spolu tanečný krúžok pre deti a mládež a radi vám pomôžeme. Stačí, ak nám prezradíte viac o vašom dieťati. Ak sa nestíhate u nás zastaviť, stačí napísať e-mail na info@houseofdance.sk a my vás budeme kontaktovať s odporúčaným štýlom a možnosťami, kedy krúžky sú.

Tanečná od 4-5 rokov

Pre deti od 4-5 rokov máme v House of Dance na výber zo 6 možností tanečných prípraviek. V ponuke nájdete tanečné, gymnastické krúžky, ale aj spoločesnké tance alebo balet. 

Pokojne štýly aj vyskúšajte – tanečný krúžok pre deti a mládež

V House of Dance môžu deti tanečné štýly počas prvého ročníka, v úrovni začiatočník aj vyskúšať a rozhodnúť sa pre ten najlepší pre ne. Pre správne rozhodnutie vám odporúčame absolvovať aspoň 4-6 lekcií vybraného štýlu.

Na základe našich skúseností vám neodporúčame rozhodovať sa o tanečnom štýle po jednej – dvoch lekciách, či jednorazovom workshope. Rozhodnutie môze byť v takomto prípade skreslené.

Tanečné krúžky pre deti a mládež – štýly v našej škole

Šetríme váš čas

Vďaka širokej ponuke cvičení, tanečných krúžkov a kurzov rôznych štýlov pod jednou strechou môžete ušetriť čas pri cestovaní a organizovaní voľnočasových aktivít pre vašu rodinu.

Vďaka ústretovému back office a šikovnému rezervačnému systému Mindbody je správa vašich aktivít u nás jednoduchá. Štandardom sú online platby a online objednávanie všetkých služieb.

tanečný krúžok pre deti a mládež v House of Dance

Skúsení lektori

Posledné roky sledujeme meniaci sa trend pri výbere tanečnej školy, ako spoľahlivého partnera pri vzdelávaní vašich detí. V minulosti zohrávala veľkú rolu vzdialenosť a cena.

Dnes sa medzi najdôležitejšie kritériá dostáva kvalita lektorov a individuálny prístup k napredovaniu detí. Zaujíma vás, s kým vaše dieťa trávi čas, aké má lektor skúsenosti a výsledky ako tanečník či lektor.

Z takého trendu sa veľmi tešíme. V House of Dance spolupracujeme s lektormi, ktorí dosiahli vynikajúce výsledky ako aktívni tanečníci a dnes pokračujú s odovzdávaním tanečných skúseností ďalej.

Tanečné krúžky pre deti a teens v House of dance

Lektori, ktorí vedú daný tanečný štýl majú nielen tanečné skúsenosti, ale vychovali tiež niekoľko generácii tanečníkov až po vrcholovú tanečnú, či súťažnú úroveň. Začínajúci lektori pôsobia niekoľko rokov pod vedením lektorov so skúsenosťami.

Skúsení lektori posunú vaše deti rýchlejšie, bez zbytočných zlozvykov a hlavne rešpektujú zdravý pohyb. Odporúčame vám preto pri výbere tanečnej školy porovnať skúsenosti a kvalifikáciu lektorov.


Tanečné krúžky pre deti a teens v House of Dance

Pre zábavu alebo súťažne

Existujú dva základné motívy pre tanec. Tanec ako voľnočasová aktivita pre zábavu a tanec ako šport. Vo všetkých štýloch vedia vaše deti napĺňať oba motívy.

Tí najlepší tanečníci patria k repre tímu našej tanečnej školy, reprezentujú náš tanečný klub na súťažiach doma i v zahraničí a dostávajú príležitosti na honorované vystúpenia.

Tanec pre radosť – tanečné krúžky pre deti a mládež

Deti, ktoré majú radi pohyb, majú záujem tráviť čas so svojimi kamarátmi z krúžku, zažívať s tancom pekné chvíle na vystúpeniach, amatérskych súťažiach v choreografiách, výjazdových sústredeniach a nemajú záujem venovať sa tancu na vrcholovej úrovni máme veľa možností vyžitia v sekcií Tanca pre radosť.

Tanečné krúžky pre deti a teens v house of Dance

Príjmacie skúšky

Každý rok v septembri organizujeme príjmacie skúšky pre tanečníkov, ktorí tancovali v inej tanečnej škole viac ako jeden rok a chcú pokračovať v House of Dance. Cieľom príjmačiek je odhadnúť výkonnostnú úroveň a správne zaradenie. V prípade záujmu nám napíšte e-mail na info@houseofdance.sk.

Výkonnostné úrovne

Okrem štýlov si môžete u nás vybrať aj rôzne výkonnostné úrovne. Deti začínajú prvý rok vo výkonnostnej úrovni začiatočník so 60 minútovou lekciou týždenne. Výkonnostná úroveň sa zvyšuje každý rok po absolvovaní aspoň 70% lekcií.

Napredovanie detí posudzujeme individálne tak, aby sme zabezpečili ich efektívny rozvoj. Vo vyššej triede sa pridáva počet lekcií za týždeň.

  • začiatočníci – 1. ročník
  • mierne pokročilí – 2. ročník
  • stredne pokročilí – 3. ročník
  • pokročilí – 4. ročník

Po ukončení prvého stupňa po 4 rokoch deti pokračujú v druhom stupni vzdelávania v sekcii Klub. V sekcii tanečný šport má každý tanečný štýl určené vlastné výkonnostné úrovne, trénongový plán a minimálne limity. Sekcia tanca pre radosť pokračuje aj v druhom stupni s dvomi lekciami týždenne.

Tanečné krúžky pre deti a teens v House of dance

Konkurz

Každý rok v júni organizujeme pre deti, ktoré sa chcú venovať tancu ako športu konkurz do súťažného tanca. Po úspešnom absolvovaní sa deti začínajú pripravovať na súťaže.

V prípade, ak deti neuspejú môžeme pre ne naplánovať individuálnu cestu ich rozvoja a vyskúšajú šťastie o rok neskôr. V prípade tanečného športu platí – kde je vôľa, tam je cesta.

Ďalšie možnosti pre rozvoj

Okrem pravidelných lekcií máme počas roka pre rozvoj vašich detí pripravené ďalšie možnosti. Tanečné workshopy, kempy, individuálne lekcie, denné tábory, tanečnú súťaž, ktorú organizujeme v Nitre a vystúpenia na Vianočných večierkoch a Záverečnej tanečnej show.

Tanečný krúžok pre deti a mládež - Balet - tanečná škola

Tanečné vzdelanie pre vaše deti

Je možné, že sa vaše deti budú tancu venovať pre zábavu alebo ako športu. V prípade, ak sa neskôr rozhodnú študovať ho na konzervatóriu alebo VŠMÚ, zíde sa im vysvedčšenie o absolvovaní základného umeleckého vzdelania.

Vďaka spolupráci so ZUŠ Jozefa Rosinského v Nitre to u nás ide. Nikdy nevieme, kedy sa vysvedčšenie pre vaše deti môže zísť.

Tanečné krúžky pre deti a teens v House of Dance

Prečo tanečné krúžky v našej tanečnej škole?

  • viac ako 17 rokov skúseností
  • kvalifikovaní lektori
  • zdravý rozvoj talentu
  • veľký výber možností pod jednou strechou
  • individually prístup k napredovaniu vašich detí
  • rôzne výkonnostné úrovne
  • súťažne aj pre zábavu
  • tanečné vzdelanie pre vaše deti
  • profi back office, ktorý vyrieši všetky vaše požiadavky
  • tanečný krúžok pre deti a mládež v House of Dance
Ako vybrať vhodný krúžok?

Výber vhodného tanečného štýlu je pre rozvoj talentu vašich detí dôležitý. Máme pre vás niekoľko tipov ako na to v novom blogovom článku.

Text: Tomas Surovec, Foto: @magdalenareporter, @stevematuska, www.houseofdance.sk

Môže vás zaujímať